Het hoogseizoen voor ons gaat weer beginnen, aanvragen voor najaar- en winterbeurzen stromen binnen en we doen hard ons best om het allemaal in die 3 maanden voor de kerst te schikken. Donderdag is de bus van Party Kado afgereisd naar Leeuwarden, voor de opbouw van onze stand tijdens de Vrouw! Experience beurs dit weekend. Na ruim een uur file en dus 3 uur rijden verder kwamen we aan in het beursgebouw, waar we hartelijk werden ontvangen door de mede-exposanten. Na een aantal jaren beurservaring ken je de meeste concullega’s bij naam en is de opbouw dag beregezellig, iedereen heeft zin in de nieuwe beurs. Trots worden nieuwe collecties geshowd en er heerst een sfeer van gezonde nervositeit. Zullen er voldoende bezoekers zijn? Heb ik voldoende voorraad? Zou ik niet toch ook nog de rode uitvoering van deze tas meenemen? Wat denk jij, buurman? Zal ik deze hier ophangen of toch beter in het midden? Uiteindelijk is in een mum van tijd onze unieke pop-up winkel ontstaan. Het maakt niet uit hoeveel beurzen we hebben gedraaid, altijd ziet het er weer heel anders uit. Dit keer heeft de stand een coole, industriële uitstraling door gebruik te maken van stoere, ijzeren rekken en gave lampen. We zijn er weer klaar voor!

Om een uur of 4 stuurt de Party Kado bus weer richting het pittoreske Meerkerk. Alle drie kunnen we ons geluk niet op, het is ons wederom gelukt er een fantastische stand van te maken! We hebben een mooi plekje en staan paraat voor weer een weekend gezelligheid. Blijkbaar stralen we onze blijdschap uit tot buiten de bus, want in de verwachte file rondom Utrecht hebben we een mede file kandidaat uit de put gepraat! Hij zag het niet meer zitten, maar bij het zien van onze voldane gezichten zag hij een kans om zijn fileleed te delen! Dus, raampje open en kletsen maar! De beste man reed weg met een brede lach op zijn gezicht. Trots vervolgden wij onze weg naar huis; een geslaagde opbouw dag én een goede daad verricht!

Dit is nog maar het begin van het beursseizoen, maar we leven nu al op van het enthousiasme.
Waarom? Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt en genieten iedere dag met volle teugen van de beursmomenten. Op nog vele jaren!