De maand januari is inmiddels al bijna weer voorbij. Deze staat toch meestal in het teken van ‘gewoon weer normaal doen’. Heerlijk volgens het vertrouwde ritme werken en weekend vieren, zonder gekke feestdagen en de alom bekende ‘decemberdrukte’ die zijn oorsprong haast al halverwege oktober lijkt te vinden tegenwoordig.

Team Sieraadkado.com heeft met volle teugen genoten van deze relatief rustige maand. De drukke feestmaanden zijn voor ons fantastisch, maar weliswaar lichtelijk slopend. Alle denkbare kwaaltjes zijn de revue gepasseerd en geweerd met neusspray, vitaminetabletten en niet te vergeten in deze komkommermaand: groente & fruit shakes!

Het is natuurlijk niet zo dat we helemaal stilzitten in januari! Neem een kijkje bij onze beursagenda voor een overzicht van onze beursdeelnames in 2017. We hebben wel weer genoeg uitgerust en kunnen niet wachten te beginnen met de eerstvolgende beursdeelname aan de Huishoudbeurs in Amsterdam, aankomende februari. We hebben er weer zin in! Tot snel op een van de beurzen of natuurlijk online.